ELS NOSTRES DIVULGADORS CIENTÍFICS I CULTURALS VIII: TARDOR

Tardor

El país Valencià és terra de músics. Tenim una gran tradició de bandes, orquestres i grups musicals que proliferen sobretot entre els més joves. És per això que des de la Delegació d’Alacant de l’IEC volem agrair també la difusió que fan de la nostra cultura a través de la seua música. Així. fa un dies a la nostra pàgina de Facebook us recomànavem “La llum incondicional” del grup valencià Tardor, l’estil musical del qual  podria definir-se dins del que anomenem pop-rock alternatiu i indie

Tardor aparegué el 2011 amb una maqueta que duia precisament per títol el nom que denominaria el grup: Tardor, que incloïa quatre cançons, gràcies a les quals foren nominats com a grup revelació al Premi Ovidi Monllor. Aquestes quatre cançons juntament amb altres set més conformarien  el seu primer LP d’estudi, Revolució de l’estat latent que veuria la llum el 2012. Amb aquest disc, Tardor entrà de ple i de dret al panorama musical i dos anys més tard es publicà el seu segon LP, Una ciutat invisible  i el tercer,Patraix, arribaria l’any 2017.

Més informació:

https://www.tardorvlc.com/el-grup/

Activitats programades
  • No hi ha novetats