LES NOSTRES DIVULGADORES CIENTÍFIQUES I CULTURALS IX: GRÀCIA JIMÉNEZ

Gràcia Jiménez

Nascuda a Astúries, de família materna castellonenca, resideix a l’Alacantí des dels quatre anys, concretament a Sant Vicent del Raspeig des del 1989.  Llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de València i amb una ben remarcable trajectòria en la defensa dels drets lingüístics i  De l’educació pública,  ha estat professora d’adults, inspectora d’educació, mestra de primària i professora de secundària i batxillerat. També ha estat professora associada a la Universitat d’Alacant. i ha presidit l’Associació Cívica per la Normalització del Valencià a la comarca de l’Alacantí, pertanyent a la Federació Escola Valenciana.

En el camp de la literatura ha publicat narrativa i poesia i les seues obres han rebut diversos premis i reconeixements, entre els quals podem destacar  la novel·la La llar de seda (premi 9 d’octubre, Sant Vicent del Raspeig), el llibre infantil Un grapat de somnis i els llibres de poemes Platges (premi Antoni Matutano, Almassora), Quadern del vent (premi de poesia Gata de Gorgos) i Encara que la nit es faça forta (premi Paco Mollà de Petrer).

Més informació: http://www.cervantesvirtual.com/portales/gracia_jimenez/

Activitats programades
  • No hi ha novetats