ELS NOSTRES DIVULGADORS CIENTÍFICS I CULTURALS VII: JOSEP DE SÍLIM

Josep de Sílim

(Xixona, 1953)

Josep Manuel Mateo Candela, dedicava fa uns dies un homenatge al doctor Germà Colon arran de la seua mort, tot recuperant un article que li havia dedicat el 2013. Mateo, més conegut com Josep de Silim, poeta, escriptor, agent de premsa i periodista de llarg recorregut, és col·laborador habitual de la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans.

Al seu últim llibre, Xixona íntima, fa una crònica dels darrers anys del seu poble natal, en la qual recull tot un mosaic de persones, paisatges, històries i anècdotes que mostren els canvis que ha patit la nostra societat durant les últimes cinc dècades. Un llibre ple de tendresa, reflexió i del millor saber fer d’un dels bons cronistes del Sud.

Podeu seguir les seues cròniques diàries a través d’algunes de les seues xarxes socials: https://www.facebook.com/josepdelsilim

Activitats programades
  • No hi ha novetats