Els nostres divulgadors científics i culturals II: Carles Cano

Carles Cano Peiro

Carles Cano (València, 1957) és llicenciat en Filologia Catalana i sigut professor d’institut durant més de 20 anys, a més de desenvolupar faenes tan diverses com la d’ebenista, de tallista en fusta, de cambrer, de mestre de ball, de guionista i locutor de ràdio i televisió.

La seua trajectòria com a escriptor va començar a principis dels anys 80 i les seues obres estan destinades sobretot  al públic infantil i juvenil. La seua obra ha estat guardonada amb diversos premis, entre els quals cal esmentar el premi Lazarillo de 1994 per l’obra de teatre T’he enxampat Caputxeta! una obra àmpliament representada arreu del territori espanyol. Aquesta mateixa obra i En què es diferencien el Blanc i el Negre van ser seleccionades per als premis “White raven” per la Biblioteca de la Joventut de Munic en 1996. En 2007 va guanyar el premi de l’Hospital Sant Joan de Déu amb Per un botó, i en 2012 el premi Carmesina per Set Blancaneus i un Nan, premi Samaruc 2013. En 2016 El desbaratat conte dels fesols màgics rep el Premi Ciutat d’Alzira Vicent Silvestre de narrativa infantil.

Actualment és un dels nostres contacontes de més renom.

Podeu trobar més informació en  https://carlescano.com/

Activitats programades
  • No hi ha novetats