Les nostres divulgadores científiques i culturals III: Caternia Valriu

Caterina Valriu

Caterina Valriu Llinàs (Inca, 1960)és escriptora i doctora  en Filologia Catalana. Directora del Grup d’Estudis Etnopoètics i del Grup de Recerca en Etnopoètica de les Illes Balears. Forma part del Consell de Crítics de la revista Faristol. Ha dirigit la col·lecció Tirurany de rondalles mallorquines.  És, a més a més, professora Titular de la UIB, on imparteix assignatures de literatura catalana.

Coneguda com a Caterina Contacontes, des de finals dels anys 80 explica contes i rondalles a infants, joves i adults d’arreu dels Països Catalans. També ha publicat alguns contes per a infants com  En Galceran i les marietes i Les banyes d’en Cucarell.

Més informació: https://www.uib.cat/personal/ABDQ2NDE/

Activitats programades
  • No hi ha novetats