Els nostres divulgadors científics i culturals: Daniel Climent Giner

Si Consulteu la nostra pàgina de Facebook Delegació De l’Iec Alacant, veureu que us fem recomanacions d’articles de tot tipus, experiències científiques i contacontes per als més menuts, ressenyes de llibres diversos, etc perquè la cultura és un bon mitjà per a superar els moments de crisi. En aquest blog us donarem informació sobre tots aquells que ens ajuden a difondre-la. Comencem amb Daniel Climent Giner:

Daniel Climent Giner

 

Professor de Ciències de la Natura durant 38 anys. Catedràtic d’Institut. Ha escrit diversos llibres sobre etnobotànica com ara Les nostres plantes, Una aproximació cultural al món de les nostres plantes, Herbari), i diversos articles de divulgació científica. Col·labora habitualment a la revista Mètode, de la Universitat de València, entre altres.

Podeu trobar més informació a Dialnet:

https://dialnet.unirioja.es/servlet/autor?codigo=1054657

 

 

 

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats