La Delegació d’Alacant de l’IEC us continua atenent per correu electrònic i per les xarxes habituals

Arran de les darreres decisions acordades per les diferents autoritats a tot l’Estat, l’equip de govern ha decidit tancar els edificis a partir de demà, dilluns 16 de març, i fins a nou avís. Amb tot la Delegació d’Alacant de l’IEC continua a la vostra discposició per atendre els vostres dubtes al nostre correu habitual: alacant@iec.cat.

Així mateix, continuem amb les activitats que es puguen fer virtualment i sense necessitat de reunió física. D’aquesta manera avui ja hem celebrat per whatsapp la nostra Sessió de Conversa dels dilluns i demà farem el mateix amb la dels dimarts. De la mateixa manera intentarem dur a terme, també virtualment, si fora el cas, el nostre Club de lectura mensual.

A més a més, a les nostres xarxes habituals us farem recomanacions de lectures per a tots els públics i us posarem enllaços amb recursos d’altres institucions que també treballen per fer visible la cultura en la nostra llengua.

La Delegació d’Alacant de l’IEC continua, doncs, treballant per la divulgació científica i la dinamització cultural en català.

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats