Alacant Celebra la 4t Plaça del Llibre

La caseta de l’IEC-Delegació d’Alacant, pol d’atracció destacat en la 4a Plaça del Llibre d’Alacant, i aquesta, amb totes les institucions públiques i privades participants, esdevé un “Irradiador del Port” (està situada en un entorn privilegiat del port d’Alacant) de cultura, idees, Bé Públic i Interés General en pro de la convivència, la llibertat, el trellat i el senderi, la no censura, el lliure pensament i la lliure vivència cívica de la ciutadania, EN VALENCIÀ i a Alacant. Quin bon poble, si tinguérem sempre bons polítics i governants…(Vicent Martines, Delegat del President de l’IEC a Alacant). Per a més informació podeu consultar la crònica en “Nosaltres la Veu”: https://www.nosaltreslaveu.com/noticia/31233/alacant-celebra-4a-placa-llibre?fbclid=IwAR0cjBZE5zgQrD0-SIWmrFpLTyH21tYPpVZggRGai-eKTcyndy8GuN1J4SQ#.XlEIp16TZcA.facebook

 

La imagen puede contener: Lliris Picó, sentada e interior, texto que dice "Institut d'Estudis Catalans"
La imagen puede contener: 6 personas, incluidos Carles Cortés, Lliris Picó y Africa Ramirez Olmos, personas sonriendo, personas de pie
La imagen puede contener: 3 personas, incluido Africa Ramirez Olmos, personas de pie, personas en el escenario e interior
La imagen puede contener: 3 personas, incluidos Conxi Martinez Verdu y Lliris Picó, personas sonriendo, personas de pie

Activitats programades
  • No hi ha novetats