La Doctora Sandra Montserrat de l’IEC ingressa a l’AVL en un acte solemne.

Avui, dimecres 16 de juny, la Professora Doctora Sandra Montserrat ha pres possessió com a acadèmica de l’AVL en un acte solemne al Monestir de Sant Miquel dels Reis acompanyada pel Doctor Eduard Baile, Secretari del Departament de Filologia Catalana de la UA i el doctor Josep Martines, membre de l’AVL i de l’IEC. La doctora Montserrat Buendía és la tercera membre alacantina de l’IEC a ingressar a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, juntament amb els doctors Brauli Montoya i Josep Martines.

Amb la doctora Sandra Montserrat, ha pres possessió també la doctora Maria Àngels Francés, al mateix temps que eixia del càrrec en compliment de la Llei, la doctora Maribel Guardiola, també de la Universitat d’Alacant. L’acte ha estat presidit pel Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana i per Ramon Ferrer, President de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Per a la Delegació d’Alacant és un honor que una de les membres de l’IEC siga nomenada acadèmica de l’AVL i volem transmetre la nostra felicitació més sincera a les set acadèmiques entrants i agrair el treball que han dut a terme amb rigorositat i bon saber fer durant vint anys els acadèmics i les acadèmiques eixints.

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats