El MUA acull l’Exposició “Imatges velades” de Javier Rojo a proposta de l’IEC

Des que es va obrir la Delegació d’Alacant de l’IEC dels objectius principals, a banda promoure i difondre la recerca en la nostra llengua en les Comarques del Sud, ha sigut divulgar i propiciar el desenvolupament de la cultura, incloent-hi l’art i la creació plàstica i visual. Així doncs, entre les moltes exposicions que hem  coorganitzat amb la Universitat d’Alacant més enllà de les d’estricta divulgació científica, destaquem “Mirades creuades: Miquel Martí i Pol i Antoni Miró”, “T’Adones” de Javier Torres i “Seny”, d’Ivana Larrosa.

Ateses les circumstàncies que pateix el món de la cultura ocasionades per la crisi sanitària que encara travessem,  des de la Delegació d’Alacant de l’IEC considerem que aquesta institució ha de mantenir-se amb fermesa com a agent generador de la difusió del coneixement, de l’art i de la cultura en general promovent fòrums per al debat i per a la reflexió i proposant activitats i espais que servesquen de punt de connexió entre el gaudi cultural de la ciutadania i l’expressió artística dels nostres creadors. És per això que, amb la col·laboració i el suport de la Universitat d’Alacant, hem organitzat l’exposició “La imatge Velada” del pintor Javier Rojo, que s’inaugurarà el 29 d’octubre al MUA (Museu de la Universitat d’Alacant) a les 19, 00 h i s’hi podrà visitar fins el 29 de novembre.

Més informació https://web.ua.es/va/actualidad-universitaria/2020/octubre2020/26-31/la-imatge-vetlada-de-javier-rojo-arriba-al-mua-amb-les-seues-pintures-de-gran-format-mes-recents.html

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats