Club de Lectura de Gener: L’home dels ulls compostos de Wu Ming-Yi

Dissabte, 27 de gener a les 19.00 h

Llibreria Pynchon & Co.

Carrer Segura, 22, Alacant

Entrada Lliure, limitada a la capacitat de la sala.

Inclou il·lustracions interiors d’Elisa Ancori i un pròleg de Javier Altayó.

L’Alice ha perdut el marit i el fill en un accident a la muntanya i ja no té esma per viure. L’Atrie s’ha de fer a la mar per complir amb el ritu dels segons fills de l’illa de Wayo-wayo. Ambdós semblen condemnats a morir, però una catàstrofe mediambiental a la costa de Taiwan provocarà que es coneguin. Aquesta trobada donarà un nou sentit a les seves vides.

Traduït a més de 14 idiomes, Ursula K. Le Guin va equiparar aquest èxit internacional amb el realisme màgic llatinoamericà. Raons no li falten: eco-ficció realista i mites dels aborígens taiwanesos conflueixen en un llibre que ens parla de com l’empatia, els records i l’escriptura poden guarir les ferides de l’ànima.

Informació extreta d’Editorial Chonos: https://chronos.cat/lhome-dels-ulls-compostos/

 

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats