IV de les Lletres Valencianes

La Delegació d’Alacant de l’IEC organitza la IV de les Lletres Valencianes amb la col·laboració de l’AELC, ACPV-Alacant, el Servei de Llengües de la UA, el Casal Tio Cuc i La Cívica-EV. Per 4t any ens reunim a Alacant per commemorar l’edició del Tirant, una de les obres mestres de la literatura universal, i per a celebrar-ho tindrem l’oportunitat d’escoltar les veus d’una dotzena d’escriptors i escriptores que es donen cita al voltant d’un Micro Obert, a la Llibreria Pynchon & Co per celebrar la literatura catalana feta al País Valencià. El toc musical ens el posarà el cantautor Juan Torres, Tot o Res.

L’acte tindrà lloc el dimecres 22 de Novembre a les 19.00h a la Llibreria Pynchon & Co. (Carrer Segura, 22).

L’entrada és lliure limitada a la capacitat de l’aforament.

Activitats programades
  • No hi ha novetats