XIV Jornada d’Onomàstica de l’AVL-48é Col·loqui de la Societat d’Onomàstica (Vídeos)

Ací hi ha els enllaços als enregistraments de les conferències de la
XIV Jornada de Toponímia de l’AVL – 48é Col.loqui de la Societat d’Onomàstica (3-4 de desembre de 2021, Alacant, Seu Universitària d’Alacant [UA]),
amb una ben important aliança d’institucions de i amb coneixement entre organitzadores i col.laboradores: Acadèmia Valenciana de la Llengua [AVL], Societat d’Onomàstica, CEFIRE-Alacant (GV), UA-Departament de Filologia Catalana, Delegació a Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans [IEC].
La Delegació a Alacant de l’IEC s’honra molt a haver-hi col.laborat i agraïm a l’AVL la invitació a participar en la inauguració.
Ja són disponibles en obert els enregistraments de les conferències (el 2n que et copie més avall) i dels parlaments d’inauguració (el 1r).
En el 1r, hi ha els parlaments inaugurals:
– Honorable President de l’AVL, Dr. RAMON FERRER;
– Delegat a Alacant de l’IEC, Prof. Dr. Dr. VICENT MARTINES;
– Director del CEFIRE-Alacant, Prof. AGUSTÍ FUERTES;
– Directora del Dept. Filologia Catalana de la UA, Profa. Dra. MARINELA GARCÍA;
– Director del Secretariat de Llengües de la UA, Prof. Dr. HÈCTOR CÀMARA, en representació de l’Excma. i Magfca. Rectora de la UA, Profa. Dra. AMPARO NAVARRO.
En el 2n link, les conferències.
XIV Jornada d’Onomàstica (1)
YOUTUBE.COM

XIV Jornada d’Onomàstica (1)
L’Acadèmia Valenciana de la Llengua que es va celebrar els dies 3 i 4 de desembre de 2021 a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3lLikQNihw_Hrv-5WCtsD3f0uOdsnQNGdpuEk2Po8X_KTIdjIQt7-kjeE&v=niNCh91zJTw&feature=youtu.be
Activitats programades
  • No hi ha novetats