11 anys de Sessions de Conversa de la Delegació d’Alacant de l’IEC

Reobrim la Biblioteca Enric Valor- IEC de la Seu Universitària d’Alacant per continuar amb les nostres sessions de Conversa en Valencià de manera presencial.

Les Sessions de conversa en valencià de la Delegació d’Alacant de l’IEC foren pioneres ara fa més de 10 anys a acollir a Alacant grups de persones que volien recuperar la llengua a través de l’oralitat mitjançant debats i fòrums de discussió i activitats diverses.  Tradicionalment, aquestes sessions es duien a terme en la Biblioteca Enric Valor-IEC, obsequi de l’Institut d’Estudis Catalans a la Universitat d’Alacant amb motiu de la signatura del conveni de col·laboració IEC-UA l’any 2005. Durant els anys 2019 i 2020 i part del 2021 la situació sanitària va obligar a virtualitzar les sessions. Enguany, però, atesa la relativa normalitat amb que es reprenen a poc a poc les activitats culturals, les sessions tornen al seu espai original i a les aules de la Seu.

Horari: dimarts de 10.30 a 11.30 h a partir del 19 d’octubre

CAL CONFIRMAR ASSISTÈNCIAA alacant@iec.cat

Volem recordar que  les Sessions de Conversa són un Fòrum obert per al debat i la participació pública sobre temàtica diversa. Es duen a terme lectures i debats sobre diversos textos procedents tant de la premsa diària com del fons bibliogràfic de l’Institut d’Estudis Catalans i del fons bibliogràfic i documental d’Enric Valor, ubicat a la Biblioteca Enric Valor-IEC de la Seu Ciutat d’Alacant. Dirigit a totes aquelles persones interessades a practicar la conversa i la reflexió en valencià. Les sessions de conversa estan moderades, segons l’horari, per la escriptora Lliris Picó.

Aquestes sessions, totalment gratuïtes i integrades dins del programa del Voluntariat per la Llengua, NO IMPARTIM CLASSES, i cal confirmar assistència al correu electrònic alacant@iec.cat.

Activitats programades
  • No hi ha novetats