Club de Lectura de març amb l’escriptora Raquel Ricart

Dissabte 27 de març a les 18:30 h farem la nostra habitual sessió del Club de Lectura, virtual des de 2020. Llegim Les ratlles de la vida, de Raquel Ricart, que ens hi acompanyarà en aquesta sessió.

RESUM:

“LES RATLLES DE LA VIDA són aquelles marques que el degoteig del temps va  dibuixant en l’existència de cada persona i que la fan única i diferent.

En aquesta novel•la assistim, com a testimonis privilegiats, a l’esdevenir d’un poble a través d’una família. Les dones com a fil conductor, com a filadores del teixit vital. Amb Vicenta, Ermerinda, Bàrbara, Rosa, Regina, però també amb Ximo, amb Francesc, amb Gerard, amb Elies, amb Lluís i amb Vidal, contemplarem moments vitals de quatre generacions diferents. Personatges als quals la vida ha anat omplint de ratlles d’alegria, de tristesa, d’amor, de mort, d’amistats, de secrets.

Amb LES RATLLES DE LA VIDA, l’autora ha volgut, primer de tot, contar-nos històries, i amb les històries, elevar a la categoria de protagonistes persones senzilles que, amb la seua existència, van teixint el tapís de la pròpia vida i el tapís de la història.” (Text procedent de la pàgina web de 3 i 4).

Més informació:

http://www.llibresvalencians.com/Raquel-Ricart-Leal_va_17_132_0.html

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats