Col·laboració Simposi “Dona i coneixement”

Amb motiu de la Commemoració del 8 de Març, la Delegació d’Alacant de l’IEC col·labora en el Simposi “Dona i Coneixement”, organitzat per les següent institucions:
– Seu Universitària de la Nucia
– Secretariat d’Extensió Universitària, Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Universitat d’Alacant
– CEFIRE-Alacant/GV
– Delegació de l’IEC a Alacant
– Ajuntament de la Nucia
– ISIC-IVITRA (UA)

Compta com a Comitè organitzador amb: Prof. Dr. Dr. Vicent Martines (coordinació, Dtor de la Seu Universitària de la Nucia, UA), Prof. Dr. Jordi Antolí (Secretaria organització, UA) & FPU Xènia Escolano (Secretaria organització, UA); Prof. Josep M. Escolano (assessor de l’àmbit de FPA, CEFIRE d’Alacant), Profa. M. Carmen Devesa (assessora de l’àmbit de Coeducació, CEFIRE d’Alacant), Prof. Dr. Vicent Josep Escartí (UV), Profa. Dra. Hel·lena Establier (UA), Profa. Aránzazu Pastor (assessora de l’àmbit de Plurilingüisme, CEFIRE d’Alacant), Profa. Lliris Picó (UA), Prof. Dr. Rafael Roca (UV), Profa. Dra. Rosabel Roig Vila (UA), Profa. Dra. Elena Sánchez López (UA); i com a Comitè Científic Internacional amb: Anna Maria Compagna Perrone (Università degli Studi di Napoli Federico II), Maria Luisa Messina Fajardo (Università degli Studi di Roma III),Veronica Orazi (Università degli Studi di Torino), Valentina Ripa (Università degli Studi di Salern), Rozalya Sasor (Jagiellonian University, Cracòvia), July Spencer-Rodgers (Califòrnia Polytechnic State University [CalPoly], USA)
Tots els Simposis seran asíncrons, a excepció d’una sessió delº 1. Simposi (Dona i Educació) en la qual hi haurà una ponència síncrona, oferida a tothom interessat, seguida d’un Panell digital, amb participació de la coordinació dels simposis, que faran una breu descripció dels continguts i objectius del simposi respectiu.
Durant la setmana del 8-12 de març serà visitable (presencialment), sempre que la pandèmia ho permeta, l’exposició que l’AVL Acadèmia Valenciana de la Llengua ha muntat en ocasió de ser declarada Escriptora de l’Any Carmelina Sánchez-Cutillas en la Seu Universitària de la Nucia. L’exposició es titula: “Des de les fronteres del silencI”. Si, per mor de la pandèmia, no fóra possible desenvolupar l’exposició en les dates previstes ara, aquesta seria reprogramada per a més avant – ja es comunicaria avinentment les noves dates -.

Podeu trobar més informació en : https://web.ua.es/va/seus/lanucia/seu-universitaria-de-la-nucia.html

PROGRAMA COMPLET: https://web.ua.es/va/seus/lanucia/documentos/cicle-simposi-dona-i-coneixement/programa-simposi.pdf

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats