La Delegació d’Alacant de l’IEC inicia una col·laboració amb Ràdio Catalunya Itàlia

 

Des de dimarts, de febrer, i amb motiu de la commemoració del Dia de les Llengües Maternes, que se celebrarà el dia 21 d’aquest mes, la Delegació d’Alacant de l’IEC comença a col·laborar amb Ràdio Catalunya Itàlia, en un programa que es pot escoltar  en línia a través d’spryker cada dimarts a les 21.00h.

Des de la Delegació d’Alacant, en l’espai que ens cedeix Ràdio Catalunya Itàlia, pretenem fer visible més enllà de les nostres fronteres la situació lingüística i cultural del Sud dels territoris de domini lingüístic català, especialment de les Comarques del Sud. Així mateix, volem donar veu a tots els nostres divulgadors científics i culturals, als nostres escriptors, i en definitiva a totes aquelles persones que treballen en favor de la normalització de la cultura catalana al País Valencià.

Des d’aquest portal volem manifestar el nostre agraïment més sincer als organitzadors del programa pel seu suport i per la cessió d’un espai, com és el radiofònic, que ens uneix d’extrem a extrem de la Mediterrània i que expandeix i fa visible la nostra catalanitat i la nostra cultura a través de les ones.

Activitats programades
  • No hi ha novetats