Salutació i felicitació a la nova Rectora de la UA

La Delegació de l’IEC a Alacant saluda de cor la nova Rectora de la Universitat d’Alacant [UA], Profa. Dra. Amparo Navarro Faure, Catedràtica de Dret Financer i Tributari. Celebrem la seua elecció en un doble vessant: en primer lloc, per haver estat el resultat d’uns comicis democràtics que, en el context de pandèmia, i encara que s’han servat totes les garanties que la normativa dicta per a uns comicis d’aquesta importància, han tingut una càrrega major de dificultat; en segon lloc, pel fet de ser la primera Rectora, la primera dona a ocupar la summa autoritat de la UA. Ja va ser la primera Degana de la Facultat de Dret i de totes las Facultats la UA, i la primera Vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement de la UA, i ara primera Rectora de la UA. És una anella més en el camí en pro de la igualtat que la societat en general ha de viure com a confirmació del que hauria de ser normal i s’hauria d’estendre a tots els ordes de la vida. Enhorabona, RectorA.
Activitats programades
  • No hi ha novetats