Club de lectura sobre “La Gran depuració” de Francesc Viadel

 

El proppassat 28 de novembre celebràvem la darrera sessió de 2020 del Club de Lectura de la Delegació d’Alacant de l’IEC. La situació sanitària ens va obligar a mantenir-lo en línia, malgrat que estava previst celebrar-lo presencialment  seguint la línia de la represa de setembre. Tot i això vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una conversa  amena, de quasi dues hores amb l’autor a qui havíem dedicat el mes, Francesc Viadel, un escriptor d’una obra ben consolidada i que abraça gran varietat de registres, a qui agraïm l’amabilitat i la bona disposició amb què va atendre les preguntes dels assistents.

Durant el mes de desembre no farem cap sessió de Club de Lectura en tant que ens coincideix amb el període vacacional, però tornarem, com sempre, l’últim dissabte de cada mes amb Tocs personals, de l’alacantí Joan Lluís Moreno, que també compartirà sessió amb els lectors.

A més, a més, com sempre, continuarem amb les nostres recomanacions literàries mensuals al programa “El Mon per un forat” de Gràcia Jiménez a Ràdio Sant Vicent, i a través de les nostres xarxes socials.

 

Activitats programades
  • No hi ha novetats