L’ONU emet un informe en què demana reforçar l’oficialitat del català i defensa la immersió

ONU

Fernand de Varennes, relator especial sobre qüestions de les minories del Consell de Drets Humans de l’ONU ha denunciat amb contundència l’actitud de l’Estat espanyol envers el català en l’informe de la seva visita a Espanya. Per a l’elaboració de l’informe, Varennes es va entrevistar a Barcelona, el gener del 2019, amb la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, que li va exposar la situació lingüística a Catalunya i les línies generals de la política i la legislació lingüístiques respecte al català, l’occità i la llengua de signes catalana. També li va desgranar els principals incompliments de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries per part de les institucions de l’Estat espanyol i li va oferir informació sobre la llengua de signes catalana, les llengües de les persones immigrants i les mesures en favor del col·lectiu gitano

Més informació: https://llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/ONU-oficialitat-catala-i-defensa-immersio?fbclid=IwAR21cdQzpnLafYWFbH0nTEOjcPDKCpXVsW6D1Bp0ER6PQgmYFLUFHDUaGf8

Activitats programades
  • No hi ha novetats