ELS NOSTRES DIVULGADORS CIENTÍFICS I CULTURALS XV: JOSEP OCHOA

Josep Ochoa Monzó és professor al departament d’estudis Jurídics de l’Estat a la Universitat d’Alacant. Des de 2015 a 2019 va ser Director General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern en la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana. Actualment és també director de la Seu Universitària de Benissa.

Entre les seues aportacions en defensa dels drets lingüístics dels valencians, destaquem la conferència “Normes i estratègies per a grantir els drets lingüístics dels ciutadans en les relacions amb l’administració. El cas de la Comunitat Valenciana.”

A més a més, en els últims temps, i dins de la seua línia d’investigació, ha fet importants aportacions sobre la nova normalitat jurídica després de la Covid-19: https://fundacionexe.org/covid-19-i-nova-normalitat-juridica/

Podeu trobar més informació en:

https://cvnet.cpd.ua.es/curriculum-breve/ca/ochoa-monzo-josep/5932

Activitats programades
  • No hi ha novetats