Celebració de la diada de Sant Joan al Voluntariat per la Llengua de l’IEC

La diada de Sant Joan és una data molt important per a la cultura catalana, com bé mostra la nostra etnopoètica, plena de refranys que en fan referència com, per exemple, “baralles per sant Joan, pau per tot l’any” o “Per sant Joan, bacores, verdes o madures, segures”. Els dies de celebració del solstici d’estiu, a més, tenen un valor afegit per als alacantins, que celebren les seues tradicionals festes de Fogueres. És per això que a la Delegació d’Alacant de l’IEC, amb prudència i amb totes les mesures necessàries, i a petició dels aprenents, vam voler desvirtualitzar les nostres Sessions de conversa i celebrar l’arribada de l’estiu amb una jornada gastronòmica amb vins i àpats de la terra tradicionals a la comarca de l’Alacantí en aquestes dates

Activitats programades
  • No hi ha novetats