Els nostres divulgadors científics i culturals V: Blai Senabre

Blai Senabre

(Altea, 1964). Contador de rondalles i gestor de tot tipus d’activitats al voltant de la narració oral i l’oralitat. Des de 1998 es dedica professionalment a la narració oral. Ha contat  contes en tot tipus de llocs (biblioteques, escoles, instituts, places, fires, teatres, vaixells, hospitals, mercats…) adreçats tant a xiquetes i xiquets/es com a públic familiar, adolescents o adults. Ha participat en nombrosos circuits i festivals de narració oral tant d’Espanya com internacionals, i ha realitzat també campanyes en biblioteques i col·legis de gran part del territori (Comunitat Valenciana, Catalunya, Castella la Manxa, Madrid, País Basc, Andalusia…).

En 2003 funda Aktes Teatre y Aktes Factoria Cultural des d’on canalitza la creació i gestió de projectes culturals. Des del 2004 organitza i dirigeix ENCONTES, el Festival de Narració Oral d’Altea (Alacant). Des de 2006 col·labora com a voluntari d’Afanoc acudint setmanalment a realitzar un taller de contes a la planta  d’Oncohematologia pediàtrica del Hospital Vall d’Hebron.Es membre de Anin (Associació de Narradores i Narradors de Catalunya) i de Nano (Narradores i Narradors Organitzats, del País Valencià).

 

www.aktesteatre.com

www.facebook.com/blaicontes

www.facebook.com/encontes

instagram: @blaisenabre

Activitats programades
  • No hi ha novetats