Visitem l’exposició de Javier Rojo a Alacant

Dimarts 10 de març vam visitar l’exposició de Javier Rojo a la Seu de Podem Alacant. Un pintor de Segòvia que fa anys que es va establir a Alacant i amb una entrevista amb ell que no té preu. Us fem un tast d’una obra que es pot tocar amb els ulls i amb el cor. L’obra, al cap i a la fi és el que defineix i perpetua l’home… Volem donar l’enhorabona a Podem Alacant per la seua preocupació per la nostra cultura. I aprofitem per anunciar-vos que prompte tindrem una mostra molt més extensa de l’obra de Javier Rojo a la vostra disposició.

La imagen puede contener: Lliris Picó, interior
No hay ninguna descripción de la foto disponible.
La imagen puede contener: Lliris Picó, de pie
No hay ninguna descripción de la foto disponible.
No hay ninguna descripción de la foto disponible.
Activitats programades
  • No hi ha novetats