Club de Lectura de Març

Dissabte 28 de març celebrarem la nostra Sessió de Lectura mensual. Us recordem que l’hem traslladada al Restaurant La Gioconda (Carrer Mayor) de Sant Vicent del Raspeig a les 19.00 h. Llegirem “Els dits dels arbres” d’Anna Maria Villalonga.

Els dits dels arbres

Els dits dels arbres

La Irene acaba de sortir del psiquiàtric després de dos anys d’internament. Viu sola i no té ningú que la pugui acompanyar en el seu procés de tornada al món real. Per això, per recomanació del seu psiquiatre –a qui odia– i per poder adaptar-se a la seva nova vida, comença a escriure les seves pors, la ràbia, els dubtes i els atacs a la realitat i a ella mateixa en uns quaderns, a manera de diari. Entre les línies d’aquest, carregades d’ironia i d’obsessions, descobrirem quina és la història de la Irene i què és el que l’ha duta a trencar-se. O, com diu ella, a viure expulsada del món.
Activitats programades
  • No hi ha novetats