Club de Lectura en Valencià

Llibre: VINDRÀ LA MORT I TINDRÀ ELS TEUS ULLS, Urbà Lozano

     Després de passar mitja vida a Sicília, és el moment de tornar al poble. El protagonista hi arriba acompanyat de Fiorella, una traductora italiana amb la qual conviu des de fa temps. Home eixut, de caràcter difícil, se sent tan estrany ací com abans s’havia sentit a Itàlia, i es replanteja moltes de les coses que ha fet al llarg dels anys. Els sentiments i els records li brollen, cada vegada més descontrolats, i decideix posar-los per escrit. En les seues anotacions no falten fets sorprenents que sempre ha ocultat i que ara,gràcies a la intimitat que li proporciona el dietari, s’atreveix a revelar. El relat no deixarà a ningú indiferent.

Amb una novel·la de prosa concisa i un estil sorprenent, de capítols curts i colpidors, Urbà Lozano ha aconseguit el Premi Enric Valor de Novel·la 2016. Vindrà la mort i tindrà els teus ulls és una poderosa reflexió literària sobre la vida, l’amor i els secrets inconfessables.

Dissabte 27 de gener
18.30 h
Llibreria Libros 28
C. Villafranqueza s/n
Sant Vicent del Raspeig
L’Alacantí
Activitats programades
  • No hi ha novetats