Sessions de Conversa de la Biblioteca Enric Valor-IEC

Dilluns vinent, 6 de novembre, es reprenen les sessions de conversa en valencià, un fòrum obert al debat i la participació pública de temàtica diversa. Es faran lectures i debats sobre diversos textos procedents tant de la premsa diària com del fons bibliogràfic de l’Institut d’Estudis Catalans i del fons bibliogràfic i documental d’Enric Valor, ubicat a la Biblioteca Enric Valor-IEC de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. També s’organitzaran visites als museus i als edificis més representatius de la ciutat.

Les sessions, que són gratuïtes, estan dirigides a totes les persones interessades a practicar la conversa i la reflexió en valencià i són moderades per l’escriptora Lliris Picó. A més, estan integrades dins el programa del Voluntariat per la Llengua.

Les sessions seran els dilluns de 10.30 a 12.30 h i els dimarts de 17.00 a 19.00 h del 6 de novembre al 19 de juny.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça alacant@iec.cat.

Informació i inscripcions: 965 145 986 / 630 692 007.

Lloc: Biblioteca Enric Valor, a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (Av. de Ramón y Cajal, 4)

Hora:Dilluns a les 10.30 h i dimarts a les 17.00 h

Organització: Delegació d’Alacant de l’IEC en col·laboració amb la Cívica-EV (Associació Cívica per la Normalització del Valencià) i l’Ajuntament d’Alacant.

Activitats programades
  • No hi ha novetats