Fins al 4 de maig

Exposició “Pintures per a Cecs” de Javier Torres

 La Delegació d’Alacant de l’IEC i la Seu Universitària Ciutat d’Alacant acullen des de divendres 30 de març, l’exposició titulada Pintures per a cecs, una mostra de Javier Torres Ribelles, que reuneix olis, acrílics i quadres de tècnica mixta.

 Javier Torres, que a més és professor de literatura anglesa a la Universitat d’Alacant acompanya les obres exposades d’una sèrie de poemes de producció pròpia escrits en català, alguns inèdits i d’altres, recollits ja en els seus llibres de poesia.

LLOC:  Sala Miguel Hernández de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

HORARI: De dilluns a divendres de 9 a 17 i de 20 a 21 (excepte festius). Dissabtes de 9 a 14

Organitza Delegació d’Alacant de l’IEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Activitats programades
  • No hi ha novetats