Divendres 2 de desembre

EXPOSICIÓ “EL CARXE, TERRITORI DE FRONTERA”

Inauguració de  l’exposició “El Carxe, territori de frontera” els comissaris de la qual són Vicent Beltrán, Ester Limorti, Alba Montoya, Brauli Montoya i Fran Ruvira. L’exposició està organitzada per la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans i hi col•laboren, entre altres entitats, l’Institut d’Estudis Catalans, el Centre de promoció de la cultura popular i tradicional catalana del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i la Fundació Lluís Carulla.
HORA: 20.15 H

LLOC: Sala Miguel Hernández de la Seu Universitària “Ciutat d’Alacant”.

  

 

L’exposició romandrà oberta al públic de dilluns a divendres de 8 a 21 i els dissabtes de 9 a 14, fins al 12 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Activitats programades
  • No hi ha novetats